Samenwerking

Logo RoebiazorhThuiszorgorganisatie Roebia Zorg
Fysiotherapiepraktijk Fysio In Huis en thuiszorgorganisatie Roebia Zorg hebben sinds 2014 een samenwerkingsverband. Samen hebben wij als doel om de cliënt zo lang mogelijk in zijn eigen vertrouwde leefomgeving te laten functioneren. Roebia Zorg staat voor kwaliteitszorg. Roebia Zorg scoort gemiddeld een 8,3 op kwaliteit van zorg. Wachtlijsten bestaan niet en een zorgvraag wordt altijd in behandeling genomen.

 

hblogosmall1Sportvereniging Heart-Beat Almere
Heart-Beat is een sportvereniging voor (ex-) hartpatiënten.  Bij Heart-Beat kunnen (ex-) hartpatiënten met afwisselende programma’s onder professionele begeleiding bewegen. Het doel is om gezellig en verantwoord te sporten, je geeft je eigen tempo aan. Na je hartproblemen voel je je op zijn zachtst gezegd wat slapjes, bij Heart-Beat bouw je in je eigen tempo weer aan een gezonde conditie.

Logo Almere SportsSportschool Almere Sports
Wij zijn gevestigd op een prachtige locatie in Almere-Stad, in de nieuwe en moderne sportschool van Almere Sports. Als u onder begeleiding van de fysiotherapeut werkt aan uw herstel en revalidatie, kunt u gebruik maken van alle faciliteiten en fitnessapparatuur van de sportschool. Daarnaast is er een ruime behandelruimte beschikbaar wij u persoonlijk kunnen behandelen.

NaamloosDKMF Fight Concepts
Fysiotherapiepraktijk Fysio In Huis en DKMF Fight Concepts zijn gevestigd aan de Randstad 2217 te Almere. DKMF Fight Concepts heeft deelprogramma’s voor elke beroepsgroep die met agressie in aanraking komt zoals BOA’s, (voetbal-) scheidsrechters, ambulance personeel, brandweer, baliepersoneel etc.