Tarieven

Fysio In Huis heeft met alle zorgverzekeraars een contract voor de fysio- én oefentherapie afgesloten. De kosten van een behandeling worden daarom vrijwel altijd gedeeltelijk of geheel vergoed door uw zorgverzekeraar. Let op! Dit kan zeer afhankelijk zijn van uw aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen varieert per polis. Wij raden u aan om voorafgaand aan de intake bij uw zorgverzekeraar te controleren of u in aanmerking komt voor een vergoeding fysiotherapie of oefentherapie. Vraag het eventueel ook na bij een van onze therapeuten! Tegelijkertijd willen wij u graag erop wijzen dat u te allen tijde zelf verantwoordelijk bent voor uw eigen verzekering / dekking van onze diensten.

Het basispakket vergoedt in sommige gevallen de fysio- en oefentherapeutische behandeling, namelijk bij:

  • Chronische indicaties vanaf de 21ste behandeling.
  • Fysio- en oefentherapie voor kinderen tot 18 jaar (maximaal 18 behandelingen per jaar of volledige dekking bij chronische klachten).
  • De eerste 37 behandelingen gesupervisieerde looptherapie (GLT) vanuit de basisverzekering worden vergoed voor cliënten met een verwijzing van de huisarts of specialist (zonodig daarna via de aanvullende verzekering).
  • Bij artrose van knie of heup (maximaal 12 behandelingen per 12 maanden en zonodig daarna via de aanvullende verzekering).
  • Bij COPD, afhankelijk van de ernst van de klachten worden er maximaal 70 behandelingen in de eerste 12 maanden vergoed. Ook in de jaren daarna (onderhoudsjaren) is het aantal behandelingen afhankelijk van de indeling in de klassen A-D (maximaal 52).

Let op: de fysiotherapeutische behandelingen die vergoed worden vanuit de basisverzekering, komen altijd ten laste van uw eigen risico!

Praktijktarieven 2024

OmschrijvingTarief
Reguliere zitting fysio- of oefentherapie (30 min)€ 44
Screening directe toegankelijkheid (DTF/DTO)€ 44
Onderzoek na screening € 22
Intake en onderzoek met verwijzing€ 66
Lange zitting (45 min) € 66
Toeslag voor behandeling  of een intake aan huis€ 15
Medisch Verslag€ 90
Niet nagekomen afspraak€ 40
Dry Needling middels TNC© (30 min)€ 44
*De bovenstaande tarieven gelden indien de behandelingen niet vanuit de zorgverzekering vergoed worden.