Fysiotherapie

Sinds 1 januari 2006 is fysiotherapie voor iedereen direct toegankelijk. Dit houdt in dat u geen verwijzing van de huisarts of specialist nodig heeft om naar de fysiotherapeut toe te gaan. U kunt gelijk met een van onze fysiotherapeuten een afspraak maken. Wij beoordelen dan eerst in een onderzoek of fysiotherapie zinvol is bij uw klacht. Heeft u een verwijzing van uw huisarts of specialist, ook dan kunt u met uw verwijzing bij ons terecht. Indien u aan huis behandeld wilt worden, dan heeft u een verwijzing van de huisarts of specialist nodig waarin staat vermeld dat een behandeling aan huis geïndiceerd is.

Intake en onderzoek

Tijdens de intake en het onderzoek proberen wij een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw klachten. Hiervoor zullen wij een aantal vragen aan u stellen onder andere met betrekking tot het ontstaan en het beloop van de klacht, de provocerende factoren, het activiteiten- en participatieniveau, de hulpvraag en persoonlijke doelen. Vervolgens zal er in het lichamelijk onderzoek een aantal fysiotherapeutische testen worden uitgevoerd om een goede indruk te krijgen van uw klachten. Wij verzoeken u dan ook om gemakkelijk zittende kleding aan te trekken bij uw bezoek aan ons.

Uw behandeling, onze missie en visie

Fysio In Huis heeft voor u de fysiotherapeut in huis! Fysio In Huis richt zich op cliënten van jong tot oud, waarbij een fysiotherapeutische aanpak geïndiceerd is.  Wij beschikken over moderne apparatuur. Wij bieden een functionele behandeling, gericht op de activiteiten die u op dit moment moeilijk(er) kan uitvoeren. Fysio In Huis staat voor een hoog kwalitatieve functionele aanpak. Hierdoor zijn alle fysiotherapeuten van Fysio In Huis geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van de beroepsvereniging het KNGF. Ons gezamenlijk doel is om de cliënt te laten herstellen van zijn lichamelijke klachten of hier zo goed mogelijk mee om te leren gaan.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Registerfysiotherapeut