Hart-, vaat- en longklachten

De fysiotherapeuten van Fysio In Huis zijn extra geschoold in de behandeling van hart-, vaat- en longklachten. Hierbij kunt u denken aan Astma, COPD en etalagebenen (claudicatio intermittens). De behandelingen voor deze aandoeningen worden vanuit de basisverzekering vergoed. Ook indien u een hartinfarct of -operatie heeft gehad, kunt u uitstekend bij de fysiotherapeuten van Fysio In Huis terecht om te revalideren.

De oorzaak van hart-, vaat- en longklachten is meestal multifactorieel en hierdoor erg complex. Onze fysiotherapeuten zijn dan ook van mening dat voldoende kennis, ervaring en scholing hierbij essentieel zijn. Daarom zijn onze fysiotherapeuten aangesloten bij het landelijk Chronisch ZorgNet en staan wij in directe verbinding met het ziekenhuis. Het voordeel voor u hiervan is dat u bent verzekerd van goede zorg.

“Ik ben via het Flevoziekenhuis, in verband met instabiele astma, in contact gekomen met Fysio In Huis. Bij Fysio In Huis word ik op een positieve manier begeleid in mijn herstel in een ontspannen sfeer. Na een prettige intakegesprek hebben mijn fysiotherapeut en ik samen doelen opgesteld die wij regelmatig evalueren. Ik kom uit een diep dal, maar merkte na een aantal sessies duidelijk vooruitgang. Dit gaf mij een positieve vibe en de wil om door te zetten. Ik word begeleid door bekwame fysioherapeuten die naast het behandelen ook meedenken over mijn zorgverzekering. Ook leggen zij nog een keer iets rustig uit indien ik iets niet begrijp. Ik kom er graag en kan Fysio In Huis aanbevelen aan een ieder.” – 48 jaar

Veel voorkomende aandoeningen

  • Astma
  • Bronchiectasieën
  • Bypass operatie
  • Claudicatio Intermittens (etalagebenen)
  • COPD
  • Hartinfarct
  • Longfibrose
  • Longontsteking (pneumonie)