Orthopedie, chirurgie en oncologie

De fysiotherapeuten van Fysio In Huis hebben samen ruim 20 jaar ervaring met het behandelen van orthopedische, chirurgische en oncologische problematieken. Hierbij kunt u denken aan fysiotherapeutische revalidatie na een operatie aan gewrichten of organen, maar ook tijdens of na oncologische behandeltrajecten.
Persoonlijke begeleiding is noodzakelijk voor een effectieve en efficiënte revalidatie. Daarom is de fysiotherapie altijd individueel en gericht op de hulpvraag en mogelijkheden van de cliënt. Kenmerkend voor de revalidatie zijn de snelle veranderingen in fysieke functies en mogelijkheden. Daarom zal de fysiotherapeut elke behandeling opnieuw bepalen wat het huidige instapniveau op dat moment is, zodat u altijd op de juiste intensiteit revalideert. De fysiotherapeut zal u tips en oefeningen geven, zodat u ook buiten de behandelingen om zo efficiënt als mogelijk kunt werken aan uw herstel.

Via de thuiszorg bent ik bij Fysio In Huis terecht gekomen. Dit in een voor mij heftige periode waarin éénmaal opstaan uit mijn stoel een behoorlijke inspanning was. De fysiotherapeut kwam tweemaal per week bij mij thuis en stelde een haalbaar doel. Door het enthousiasme en de positiviteit van de fysio werd ik gemotiveerd om hiermee aan de gang te gaan, en jawel.. het lukte! Het behalen van dit doel vierden wij samen en bedachten een nieuw doel. Zo kwam ik steeds een stapje verder. Uiteindelijk lukte het zelfs om te fietsen en was ik door het samen oefenen zo ver om zelfstandig naar de praktijk toe te gaan. Daar maakte ik kennis met de andere fysiotherapeuten, beiden net zo professioneel, enthousiast en bevlogen. In een warme huishoudelijke sfeer train ik daar nu nog steeds aan mijn persoonlijke doelen. Ik ga altijd met veel plezier naar de fysio, waarbij ik uitgedaagd word om steeds een stapje verder te komen. Meer bevlogenheid, professionaliteit, betrokkenheid en enthousiasme vind je zelden!” – 65 jaar

Veel voorkomende aandoeningen

 • Amputatie
 • Charcotvoet
 • Fracturen en breuken
 • Chirurgie hart- en vaatstelsel
 • Chirurgie voet, knie en heup
 • Orthopedie voet, knie en heup
 • Luxatie
 • Microfracturing enkel en knie
 • Oncologie
 • Posttraumatische dystrofie
 • Totale heup prothese (THP)
 • Totale knie prothese (TKP)
 • Totale enkel prothese
 • Verwijdering osteosynthesemateriaal