Ons Team

 Jeremy Blom, Fysiotherapeut, (BIG 9917299404)

20140924_120400
Mijn naam is Jeremy Blom en ben sinds 2014 mede-praktijkeigenaar van Fysio In Huis. Met veel passie richt ik mij in het bijzonder op de complexe revalidatiezorg, fysiotherapie in de thuissituatie, (sport)orthopedische revalidatie, problemen met het long-/hart-/vaatstelsel en rug- en nekklachten.

Waar ben ik qua werk het meest trots op? Ik ben enorm trots op hetgeen ik samen met mijn cliënten heb kunnen bereiken in de afgelopen jaren. Twee mooie voorbeelden:
– Een mevrouw die na twee jaar weer veilig en zelfstandig kon traplopen zodat zij na al die tijd een douche kon nemen;
– Een meneer die een herseninfarct (CVA) heeft gehad en eigenlijk naar een verpleeghuis moest, maar na intensieve revalidatie, zonder loophulpmiddelen buiten een wandeling kon maken;

Ik sta voor een functionele actieve aanpak. Het is belangrijk om goed te objectiveren waar het probleem ligt en juist deze aan te pakken in plaats van alleen symptoombestrijding.

Rick van Vliet, Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut, (BIG 39917250604)

20140924_120205

Mijn naam is Rick van Vliet en ik ben zowel kinderfysiotherapeut als fysiotherapeut. Ik vind het als therapeut zeer belangrijk uw klacht zo uitgebreid mogelijk te onderzoeken en uw functionele beperkingen zo goed mogelijk in kaart te brengen. Hierdoor is geen behandeling hetzelfde en probeer ik mijn behandeling zoveel mogelijk te richten op uw hulpvraag! Ik heb verschillende cursussen gevolgd als fysiotherapeut om mij verder te verdiepen. Ik mag mij bijvoorbeeld OTAGO therapeut noemen. OTAGO is een wetenschappelijk onderbouwd behandelprogramma dat het aantal valincidenten bij ouderen in de thuissituatie vermindert.

Sinds 2017 ben ik afgestudeerd aan de Avans+ als master kinderfysiotherapeut. Ik ben kinderfysiotherapie gaan studeren omdat ik zelf als kind zeer intensief kinderfysiotherapie heb gehad vanwege motorische problemen en ik altijd met plezier naar mijn kinderfysiotherapeut ging. Als kinderfysiotherapeut vind ik het dan ook zeer belangrijk om kinderen spelenderwijs te benaderen, zodat het kind met plezier naar mij toe komt. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om de omgeving van het kind zoveel mogelijk bij de behandeling te betrekken. Mijn overtuiging is dat elk kind anders is en je hierop moet inspelen in je behandeling als kinderfysiotherapeut. Ook in de kinderfysiotherapie heb ik verschillende cursussen gevolgd, waaronder de cursus “plagiocephalometrie”. Hiermee kun je bij kinderen met een voorkeurshouding de afvlakking meten.

Joël Blom, Fysiotherapeut, (BIG 69922933104)

Mijn naam is Joël Blom en ik ben sinds 2017 werkzaam als fysiotherapeut bij Fysio In Huis. Binnen het vak Fysiotherapie ligt mijn ambitie vooral in het behandelen van cliënten met een complexe zorgvraag. Zo richt ik mij graag op hart-/vaat-/long-, neurologische, orthopedische en (psycho)geriatrische problematieken. Het bijzondere in het samenwerken met deze cliënten vind ik de dankbaarheid die teruggekoppeld wordt. Hierdoor voel ik bij elke patiënt een persoonlijke drive om het uiterste te behalen gedurende het behandeltraject. 

Wat kenmerkt mij in dit geweldige beroep? Ik ben van mening dat elke cliënt een persoonlijke benadering vereist, waarbij de functionele aanpak bij mij centraal staat. Daarom vind ik het belangrijk om het verhaal van de cliënt duidelijk in kaart te brengen, om op deze manier de behandelingen te kunnen richten op het daadwerkelijke probleem.

Het mooie van het werken bij Fysio In Huis vind ik de diversiteit in cliënten en het samenwerken met andere organisaties. Zoals elke cliënt verschilt, verschilt hiermee ook elke behandeling. Op deze manier ben ik op het ene moment bij cliënten thuis en op het andere moment aan het behandelen op in de nieuwe locatie in Almere-Haven.