Fysiotherapie In Uw Thuissituatie

Fysio In Huis is dé specialist op het gebied van fysiotherapie voor senioren in Almere en omgeving. Om de beste fysiotherapeutische zorg te leveren, werken wij intensief samen met mantelzorgers, thuiszorgorganisaties, specialisten ouderengeneeskunde, huisartsen, medisch specialisten en andere disciplines. Senioren kunnen dan ook voor alle fysiotherapeutische revalidatie- of hulpvragen bij Fysio In Huis terecht, ook indien u geen thuiszorg krijgt!

Thuiszorgfysiotherapie

Sinds 2014 levert Fysio In Huis veel fysiotherapeutische zorg in de thuissituatie doordat wij met meerdere thuiszorgorganisaties samenwerken in de regio’s Almere, Weesp, Zeewolde en Harderwijk. Wij vinden deze samenwerkingen uitermate belangrijk. Daarom worden de mantelzorgers, familieleden, partners en thuiszorgmedewerkers voortdurend op de hoogte gesteld en betrokken bij de fysiotherapeutische behandeling.

De meeste cliënten zijn niet in staat om naar de praktijk te komen en worden dan ook in de thuissituatie behandeld. Fysiotherapie in de thuissituatie is zeer effectief omdat dit de plaats is waar men moet kunnen functioneren. De stoel in de praktijk is immers niet de stoel bij de cliënt thuis! Fysio In Huis beschikt dan ook over veel gratis uitleenbaar oefenmateriaal. Indien de cliënt (weer) in staat is om zelfstandig naar onze moderne praktijk te komen, dan kan de cliënt te allen tijde daar behandeld worden.

Afspraak maken

In een korte tijd kunnen cliënten erg snel achteruit gaan, dit wordt ook wel deconditioneren genoemd. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk dat cliënten zo snel mogelijk geholpen worden. Cliënten hebben daarom bij ons binnen 24 uur een afspraak met een van onze fysiotherapeuten. Voor een behandeling in de thuissituatie is een verwijzing “fysiotherapie aan huis” van uw huisarts of speciialist noodzakelijk. Door onze intensieve contacten is het mogelijk dit via een van onze fysiotherapeuten te regelen.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!